đŸŒ·đŸŒ·VĂ„rgĂ€rde 2017 đŸŒ·đŸŒ·

Den 6:e maj var det dags för VÄrgÀrde! Det hÀr GÀrdet Àr Vajans finsittning (vilket betyder att allt Àr lite extra vackert och vajerskt). Maten var superb som alltid och sÀllskapet var helt fantastiskt! Borden var dukade med ljuvligt vÄriga blombuketter och kvÀllens fÀrg var rosa.

RenSkriva Ebba gjorde en dryckeslek av föregÄende GÀrdesprotokoll och den gick ut pÄ att nÀr ens namn nÀmndes skulle en sjÀlv och den mitt emot dricka. GÀrdesprotokoll Àr KUL (roligare och roligare ju fler klunkar vi tar)!

Vi fick bubbel! I sin iver spillde FörstRen Jennifer ut en halv flaska över bordet och hela sig…det kanske var lika bra för bubblet rĂ€ckte gott och vĂ€l Ă€ndĂ„. KvĂ€llen var fylld av: glĂ€dje, skratt och gemenskap. Tack för en toppenkvĂ€ll alla underbart hĂ€rliga och sjukt snygga Vajor!

Vore vi ödmjuka vore vi perfekta 😉

Vaj vaj đŸŒ·đŸŒ·

/FixaRen Petronella