Vajans 55-årsjubileum 2018!

Kära vajor!

Ni som har koll på Vajans tideräkning vet att vi närmar oss 55-årsjubileet av föreningens födelse. Det här vill vi självklart att så många som möjligt ska vara med och fira.

I föreningens arkiv har vi namn på tidigare styrelsemedlemmar men vi saknar ett smidigt sätt att kontakta och sprida information om det stundande jubileet. Vi har heller inte namn eller kontaktuppgifter till de vajor som inte suttit i styrelsen. Har du koll på din flock? Vill du hjälpa oss att sammankalla vajor från alla generationer? Kontakta jubileumskommittén på jubileum.vajan@gmail.com och hjälp oss att komma i kontakt med andra vajor som du tror skulle vara intresserade av informationen genom att bifoga deras mailadresser. Gå även med i Vajans facebookgrupp om du inte redan har gjort det.

Hör även av dig om du vill dela med dig av anekdoter från förr, tips på eller nomineringar till hedersvaja eller minnen från tidigare jubileer. Till jubileet gör vi en jubileumsutgåva av sångboken. I den vill vi inkludera äldre sånger som inte sjungs så ofta längre. Därför vill vi veta vad Vajan sjöng och vad Vajan skrev när du var aktiv. Har du skrivit en sång? Vilken? Vilka sånger måste vara kvar i sångboken och vilka måste in?

Det här vet vi om jubileet:
Datum: 3 mars 2018
Plats: Norrlands nation
Vad: Lunchgärde och jubileumsbankett
Hur: Fantastiskt och vajrikt!

Vaj vaj!
Jubileumskommittén