Härken

Härken!
I Oktober varje år arrangerar Vajan sin alldeles egna gask Härken. Gasken har allt vad en gask behöver, en sittning, ett välbesökt släpp öppet till 04 och på scen något av Sveriges populäraste band eller DJ:s. År 2017 är Härken den 14 oktober.
Sittningen är en av Norrlands bästa och känd för att göra de norrländska delikatesserna. Den är också ett utmärkt tillfälle att träffa gamla och nya vajor och tillsammans vänta med spänning på att få veta vem som blir årets Härk. För på Härken utser Vajan varje år en manlig nationsmedlem som gjort något fint för Vajan. Det kan varit någon som gett Vajan en gåva eller som bjudit Vajan på något eller bjudit på sig själv. Att bli utsedd till årets Härk är den finaste utmärkelsen man kan få och något som alla män trånar efter.
Du kan hjälpa till! I år finns uppgifter även för den utanför Vajans styrelse! Man kan ta på sig exempelvis en affischeringsrunda (att man under ca två veckors tid ser till att t ex Engelska parken är bra affischerad) och för detta får man gå på den fantastiska Härkensexan! Då bjuder vi på en dunderfest! Förutom affischering behöver vi även hjälp med allt datumet gasken och släppet är för att få en kväll som flyter på så felfritt som möjligt. Detta kan innebära servis, barspring och glasplock. Även här får du gå på den fantastiska sexan! Låter detta intressant? Hör av dig till forstren.vajan@gmail.com.image1-1
Härkens affisch 2016.